Платната, като част от домашния интериор

abstract paintingsИлюстрация, като частица от вътрешното оформление на Вашата спалня

Спалното помещение не е само кътче, където спите, но и местенце за релаксация. Много хора, най-вече хора и студенти, пребиваващи в малки жилища, съчетават всекидневна и спалня в едно. В подобни домове границата между дневната и спалнята се слива. Не мислете, че в спалното помещение няма нужда от украсата, съвсем не. Точно в спалнята човек прекарва много голяма частица от времето си. Затова тук несъмнено би трябвало да се обърне внимание на декорацията и обзавеждането.

Илюстрациите в спалнята, а и не само и единствено там, но и в абсолютно цялото жилищно помещение, му дават Вашата лична нотка, възприятието Ви към нещата от живота, Вашата гледна точка…

Изборът на мебели в спалнята, съчетаването на нюанси на стените с цветовете на завесите или щорите… и в точно този ред на мисли следва момента и за рисунките за декориране. Стаи без каквато и да е декорация за стена изглеждат недовършено и безлично. Точно какви рисунки ще закачите в спалнята си се привежда до личен привкус и, логично до мебелировката на стаята. Към новите вещи пасват примерно абстрактните рисунки, зимни картини, картини в бяло и черно или “SPA” изображение за стена. За подбора на картина е възможно да се помисли и за практичната част на спалнята, а точно хубавия сън.

Красива картина, като неразделна частица от интериора на кухнята ви
във всяко едно помещение е възможно да закачим различни пейзажи за декориране, докато илюстрация в готварското помещение по-рядко виждаме. Готварското помещение в точно това отношение, е трудна за украсяване – тя има строго дефинирана цел. Стаята много често е малко и стените са вопчти винаги ангажирани изцяло, което допълнително усложнява монтирането на рисунка. Голяма част от готварското помещение е заета от домакински уреди, шкафове, рафтове и работен плот, заради това в готварското помещение няма достатъчно пространство за украсяване. Независимо всичко това, който има желание да внесе уют в своята кухня, може да направи точно това с правилните картини.

Картините в кухнята не са отегчителни.
В интернет, така и в мебелните магазини вече се предоставят огромен избор от пейзажи с подходящ дизайн. Принципно за кухненското помещение се предлагат снимки с мотив, който перфектно се вписва в дадената среда. Това биха могли да бъдат картини на плодове и зеленчуци, бутилка вино, кафе или чай.
При окачването на рисунката е наложително да се има в предвид разстоянието до готварската печка, тъй като точно там е най-вероятно тя да бъде повредена или изцапана. Картината също така не трябва да е страшно огромна, тъй като намалява облика на кухнята.

За готварските помещения, които са с плочки по стената, главно около мивката, съществува друг вариант за декориране. По керамични или гранитогресени плочки могат прекрасно да се залепят стикери с правилните мотиви и така да се освежи помещението.

Още детайли: картини онлайн продажба

Posted in Без категория.